KonteMax konténervázak gyártása

Hegesztett és festett konténervázak gyártása.

 • Konténervázak gyártása

  KonteMax konténervázak

  A P-Max Technológia eladásra kínálja saját gyártású, a képeken látható épített, hegesztett és festett, konténer vázakat raktárkészletről. Korcolt tető és betétlemez nélkül.

  A szerkezet erős, strapabíró, vadonatúj.

  Felhasználható:

  iroda, lakó és tárolókonténer kialakítására.

  Akár több konténer is egymás mellé sorolható, összeköthető.
  A folyamatos gyártás alatt álló szerkezetekre előrendelést is felveszünk.

  A szerkezetet korróziógátló alapozással látjuk el, színre fújás nélkül,
  de kérés esetén a vevő igényeinek megfelelően festjük.

  A konténervázak gyártása Balatonfűzfőn történik, megtekinthetőek előre egyeztetett időpontban a P-MAX Technológia Kft.-nél!

  TÖLTSE KI AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAPUNKAT!

  ÁRAJÁNLATKÉRÉSHEZ KATTINTSON IDE!

  TOVÁBBI RÉSZLETEKÉRT KATTINTSON IDE!

  A KonteMax márka a mintegy 20 éves P-Max Technológia Kft. önálló, konténergyártással, különböző funkciójú konténerek előállításával foglalkozó üzletága. Azért szerveztük konténergyártó tevékenységünket külön márkába, hogy minden szempontból el tudjuk különíteni az anyavállalat elsődleges, lemezmegmunkáló tevékenységétől.

  Bár a KonteMax termékek vevőköre jelentősen különbözik a lézer- és vízvágást rendelőktől, maga a konténer-előállítás szorosan kapcsolódik eredeti szakterületünkhöz. A különböző irodakonténereket, raktárkonténereket, mobilházakat ugyanis az alapanyagok szintjétől önállóan, saját munkával, gyakorlatilag a nyers vasanyagból készítjük, a vállalat csúcsminőségű, korszerű gépparkjára és szakembereire támaszkodva. Ennek köszönhető, hogy konténereink visszafogott áron tudnak kiváló minőséget, statikus által szavatolt teherbírást és hosszú, gondozásmentes élettartamot kínálni.

  Bízunk benne, hogy konténerkínálatunkban az alábbi iroda-, lakó- és raktárkonténerek között mindenki megtalálja a számára optimális konfigurációt.

 • Ajánlatkérését a következő e-mail címre várjuk:

  pmax@pmax.hu

  Hívjon minket :

  Tel: +36 (30) 913 85 93

  P-Max Technológia Kft:

  H-8184 Balatonfűzfő
  Ipari-Park 1/a (kapu) Pf.8.