Lézergravírozógépek

Lézergravírozás

A lézergravírozás felé az érdeklődés egyre nő, azzal párhuzamosan, hogy egyre többen szerzik meg az üzemeltetéshez óhatatlanul szükséges szaktudást. Figyelemreméltó a növekvő érdeklődés a nem professzionális felhasználói körből, több cég, akik korábban alvállalkozók bevonásával készítettek gravírozott termékeket, most inkább megvásárolják a lézergépet. Itthon az ipar is jelentős vevő, amin a pályázatok is segítettek.

Csúcsteljesítmény hosszútávon, megfelelő karbantartással

  • A nagyobb teljesítmény az egyik leggyakrabban elhangzó igény, ha megkérdezzük a lézergép tulajdonosokat, milyen szempontok alapján választanák ki következő gépüket. A magyarázat egyszerű, természetesen hogy a lézergravírozás gyorsabban készüljön el, a lézervágás pedig mélyebb lehessen. Tudni kell, hogy a lézergép teljesítménye radikálisan megváltozhat abban az esetben, ha a felhasználó elhanyagolja a tisztítást, vagy a karbantartást. A lézergravírozás minőségén is meglátszódhat a visszaesett teljesítmény, akár olyan szinten is, hogy eladhatatlan lesz a termék. A gyártói ajánlások szerinti tisztítás és karbantartás ezeket a problémákat segít megelőzni. Sosem felesleges a lézergép tulajdonosokat emlékeztetni arra, hogy a karbantartás elhanyagolása a biztos működést is veszélyezteti.

Óvjuk az optikát

  • A lézergravírozókban található tükrök általában sorszámozottak, a legalacsonyabb szám azt a tükröt jelöli, amely a legközelebb van a lézerforráshoz. A problémát az esetek többségében az okozza, hogy a tükör ki van téve a por és füst hatásainak. Ezeknek a tükröknek a tisztításakor különösen nagy figyelem és óvatosság javasolt. A tükrök után találjuk a fókuszlencsét. Bármilyen típusú géppel is gravírozunk, a keletkezett port, égésterméket a munkaterületről el kell szívni. Ha a munkaterületen belül por marad, akkor az lerakódik a lencsékre és a lézersugár nem tud áthaladni a munkaterületen. Vevőinknek folyamatos támogatást nyújtunk, bármilyen problémát megoldunk távsegítséggel. Komolyabb probléma esetén, tapasztalt szervizcsapatunkkal állunk rendelkezésükre, továbbá lézergép alkatrészek raktárunkból azonnal elérhetőek. Ha egy professzionális, hozzáértő, biztos háttérrel rendelkező csapattól szeretne gépet vásárolni, keressen minket elérhetőségeinken!

Eladó lézergravírozó gépeink

GÉPEINKRŐL RÉSZLETESEN!